maandag 16 juni 2014

Planning NK 2014


Altijd een drukke tijd voor een elfjarige turnster, het NK.
Vanaf vorige week dinsdag op stage geweest voor het NK. Niet thuis slapen en niet naar school, maar dat betekende deze week dan niet met school mee op kamp naar Giethoorn. Samen met je turnvriendinnen je voorbereiden op de wedstrijd van zondag. De resultaten mogen er zijn, tweede worden op een Nederlands Kampioenschap op het hoogste niveau wordt je niet zomaar. De concurrentie is groot.

Zondagavond om kwart over zes waren we thuis. Snel even alles opruimen en een tas voor de volgende week weer inpakken. Maandagochtend om kwart over zeven weer naar Almelo en naar school. 's Middags een kennismaking met je nieuwe school, want Maartje gaat volgend jaar alweer naar het voortgezet onderwijs. Woensdag nog even naar huis om een stage koffertje op te halen, donderdag nog even naar school en dan vrijdag weer op stage voor de toestel finales van aanstaande zondag.

Gelukkig komen er dan weer rustige tijden en breekt straks de vakantie aan. Even lekker uitrusten en bijkomen. Ik denk dat we daar dan ook wel aan toe zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten