maandag 2 maart 2015

Maartje maakt overstap naar de Hazenkamp


Na bijna vier jaar met veel plezier te hebben geturnd bij Ton in Almelo heeft Maartje besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan en de overstap te maken naar turnvereniging de Hazenkamp in Nijmegen.

Op twaalf maart 2011 mocht Maartje komen voorturnen bij Gemma Wevers van BosanTon, waarna ze werd uitgenodigd om vaker te komen trainen. Omdat de trainingsuren steeds verder werden uitgebouwd was het, vanwege meerdere ochtend trainingen, noodzakelijk om na de zomervakantie van 2012 van school te wisselen en kwam ze op basisschool de Huve. Dit had ook tot gevolg dat Maartje door de week bij de familie Geurkink (gastgezin) ging wonen.

In haar turncarriƫre bij BosanTon heeft Maartje meerdere medailles behaald op diverse toernooien (Sidijk) en plaatsingswedstrijden en is ze twee keer tweede geworden bij de Nederlandse Kampioenschappen (2013-2014).

Na een tijdlang wikken en wegen heeft Maartje besloten om haar turncarriƫre voort te zetten bij turnvereniging de Hazenkamp. Dit is voor haar een grote stap omdat ze hierdoor ook van school en gastgezin moet veranderen. Een spannende tijd dus.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten