vrijdag 15 augustus 2014

Trainingen weer van start

Deze week zijn de trainingen weer begonnen. Na drie fijne weken zomervakantie is Maartje maandag gestart met een nieuwe coach, Frank Louter. Na het vertrek van Kelly Koets bleef het lang onduidelijk wie de nieuwe coach zou gaan worden. In de vakantie periode is Frank Louter door het bestuur van BosanTon aangenomen, waarmee wij erg tevreden zijn.


De start van het nieuwe trainingseizoen was dan ook spannend, na je vakantie starten met een nieuwe en al veel besproken coach. Maar na twee dagen begint het al aardig te wennen. De trainingen van de eerste dagen waren direct stevige. Aan de ene kant hebben we natuurlijk drie weken vakantie gehad, maar de verandering van coach was direct merkbaar. Er wordt in de eerste traingen veel aandacht aan kracht lenigheid en conditie besteed.

Komende week is al even spannend als afgelopen week. Dan gaat Maartje naar het voortgezet onderwijs. Beginnen op een nieuwe school "Het Noordik" in Almelo. Maandag boeken ophalen, dinsdag een kennismakingsdag en woensdag starten de lessen. Kijken hoe we dit allemaal gaan combineren met de trainingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten