woensdag 29 mei 2013

NK Stage 2013

Maartje is dinsdag begonnen aan haar NK stage. Bepakt met koffers en tassen hebben we haar naar de IIspa in Almelo gebracht. Daar zijn de turnsters toegesproken door hoofdtrainer Vincent Wevers. Samen iets leren van de stage en proberen elkaar te ondersteunen op weg naar het NK. Het goede uit je zelf halen maar ook dat bij de ander proberen te doen. Dat was de boodschap.
Daarna afscheid nemen van de ouders voor een week. Pas zondagmiddag na de wedstrijd gaat Maartje weer mee naar huis. En dan aan het werk.


Samen met vier andere turn vriendinnen je een week lang  voorbereiden op het Nederlands kampioenschap turnen 2013.Trainen in je eigen turnhal en samen slapen in een jachthuis op de Noetselerberg. Woensdag middag is er een leuke activiteit georganiseerd. Vrijdag middag vertrekt het hele stel dan alvast naar het Noord Hollandse Opmeer. Om daar op zaterdag de voorbereidingen af te ronden.

Zondag 2 juni om 9.00 uur begint dan de wedstrijd in Hoogwoud, en dan maar afwachten of de voorbereiding heeft geholpen bij het behalen van een mooie plek op de ranglijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten